Iacătă că noile procesoare de la Intel au fost lansate. E drept că m-am trezit şi eu la o săptămână să public review-ul, dar având în vedere că în momentul redactării acestor rânduri magazinele online specifică că noile procesoare vor fi disponibile în 2 zile putem spune că nu am întârziat deloc.

Încă stau şi mă gândesc dacă să îmi vărs în aceste rânduri greaţa pe care am acumulat-o faţă de lansările de acest gen, puse imediat după revelion sau în perioade în care oamenii normali la cap au câteva zile libere. Eah, ce contează un pic de frustrare alături de entuziasmul adus de noile procesoare. Voi să le folosiţi fericiţi, dragi cititori.

Revenind pe meleagurile tehnologice, ţin să vă povestesc că am fost profund impresionat de aceste noi procesoare, cel puţin de acestea două pe care le-am testat, 2500k şi 2600k. Probabil că aţi citit deja pe Internet review-uri cu cele două (i know i did) testate pe plăcile de bază de la Intel. M-am gândit, prin decembrie când le-am avut la teste, dacă să folosesc şi eu acele plăci de bază pentru a le testa, însă sunt atât de neinteresante încât am decis să folosesc prima placă de bază venită, Maximus 4 Extreme de la ASUS.

Nu vom insista asupra plăcii de bază în acest material întrucât îi vom oferi spaţiu unui întreg articol, deoarece am lungi mult prea mult acest articol şi ar deveni prea dificil de citit.

So, acum discutăm despre două procesoare iar în viitorul foarte apropiat, poate chiar în aceeaşi zi vom discuta şi despre ASUS  Maximus 4 Extreme dar şi despre P67A-UD5 de la GIGABYTE.

 

 

Ce vedeţi deasupra sunt obiectele venite de la Intel pentru teste. Am folosit atât cooler-ele box cât şi cel tower, care deşi este proiectat pentru socket 1156 se potriveşte perfect şi în socket 1155. Veţi vedea în pagina cu temperaturi de ce este nevoie de un alt cooler.

Până atunci hai să vă explic în pagina ce urmează cam ce aduce nou a doua generaţie de procesoare Core.

Pages ( 1 of 9 ): 1 23 ... 9Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.