Galerie foto

Z590 Aorus Master este o placa foarte bine realizata. Alimentarea procesorlui este realizata cu ajutorul a doua cuple de cate 8 pini, una fiind principala iar cealalta auxiliara. Etajul de alimentare al procesorului este compus din 18 faze de alimentare la 90A, astfel oferind o tensiune de alimentare foarte filtrata si lipsita de fluctuatii.

Intregul etaj de alimentare al procesorului este racit de doua radiatoare independente, unul amplasat de-a lungul panoului I/O, iar celalalta pozitionat transversal, deasupra procesorului.

Toate slot-urile existente pe Z590 Aorus Master, atat cele dedicate alimentarii cat si cele dedicate placilor de expansiune, dispun de ranforsare. Astfel putem sta fara griji maipuland mufele si placile de expansiune.

Mufele dedicate conectarii ventialtoarelor (in numar de 10), ale panoului frontal si ale led-urilor RGB sunt distribuite organizat, de sus in jos, de-a lungul partii drepte a placii de baza. Astfel organizatul firelor intr-o carcasa permisiva este destul de simplu de realizat.

Slot-urile pentru SSD-uri M.2 se afla sub cele doua capace frontale detasabile. Dedesubtul celui aflat fix sub procesor este amplasat slot-ul PCI-E 4.0, iar sub scutul mai mare se afla cele doua slot-uri M.2 PCI-E 3.0.

Atat scutul de plastic amplasat desupra panoului I/O cat si logo-ul Aorus de pe SouthBridge sunt iluminate RGB si controlabile din software.

 

Pages ( 2 of 7 ): « Previous1 2 34 ... 7Next »

One thought on “Review: Gigabyte Z590 Aorus Master (rev. 1.0)

  1. Este o placa extraordinara si am comandat-o recent. Din pacate am fost atat de mediocru incat, entuziasmat fiind de pretul la care am gasit-o, nu am dedus ca nu se mai pot gasi nici una dintre placile video dorite si accesibile din cauza criptomonedelor si minarea acestor speculatori. Acum astept sa vad cand se va anunta lansarea oficiala a urmatoarei serii ATI, Radeon RX 7000, si poate prind una. Desi pretul va fi sigur foarte umflat din cauza celor care cumpara cu sutele, pentru fermele de minat. Ce dezastru! Omul, mai nou, vrea sa faca bani fara sa produca chiar nimic plus valoare, doar sa consume mii de KW de energie, inutil, rezolvand niste HASH coduri…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.