Verdict

Gigabyte Z590 Aorus Master este una dintre placile de baza adresate entuziastilor. In line-up ul de placi de baza oferit de Aorus, aceasta se afla chiar sub Aorus Extreme, varful lor de gama. Placa dispune de chipset-ul Z590 si este compatibila cu procesoarele Intel din generatiile a 10-a si a 11-a.

Printre altele, Z590 Aorus Master se remarca prin calitatea constructiei, organizarea foarte reusita a tuturor mufelor si prin design-ul discret datorat integrarii unei cantitati suficiente de led-uri RGB pe suprafata acesteia. Fiecare dintre porturile principale de alimenatre, de extensie PCi-E si de RAM sunt ranforsate pentru a asigura o rezistenta de lunga durata.

Alimentarea procesorului se realizeaza prin doua mufe de 8 pini. Etajul de alimentare este alcatuit din 18 faze de alimentare, asigurand procesorului alimentare suficienta si stabilitate a tensiunii. La randul sau, etajul de alimenatre al procesorului este racit cu ajutorul a doua radiatoare elegant integrate cu scutul de deasupra panoului I/O.

Gigabyte Z590 Aorus Master | WASD.ro

Recomand placa de baza Z590 Aorus Master oricui are in plan construirea unui sistem PC la baza caruia se afla un procesor Intel din generatia a 11-a. Chit ca este vorba despre 11900K, face o treaba foarte buna in a mentine frecventa procesorului cat mai sus posibil, singura limitare fiind data de sistemul de racire.

De asemenea, se descurca foarte bine si cu memoriile RAM, putand obtine pana la 4500 MHz CL19 pe un kit de memorii GSkill TridentZ Royal DDR4.

Editor's Choice WASD Award

  • Puteti achizitiona placa de baza Gigabyte Z590 Aorus Master la pretul de raft de 2410 Lei.
Pages ( 7 of 7 ): « Previous1 ... 56 7

Leave a Reply

One thought on “Review: Gigabyte Z590 Aorus Master (rev. 1.0)

  1. Este o placa extraordinara si am comandat-o recent. Din pacate am fost atat de mediocru incat, entuziasmat fiind de pretul la care am gasit-o, nu am dedus ca nu se mai pot gasi nici una dintre placile video dorite si accesibile din cauza criptomonedelor si minarea acestor speculatori. Acum astept sa vad cand se va anunta lansarea oficiala a urmatoarei serii ATI, Radeon RX 7000, si poate prind una. Desi pretul va fi sigur foarte umflat din cauza celor care cumpara cu sutele, pentru fermele de minat. Ce dezastru! Omul, mai nou, vrea sa faca bani fara sa produca chiar nimic plus valoare, doar sa consume mii de KW de energie, inutil, rezolvand niste HASH coduri…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.