Mod de funcţionare

Aşa cum se poate observa, memoriile folosite pentru schema asta sunt Black Dragon EVO ONE de la GeiL(e schema făcută de ei, normal:)). Dacă vă uitaţi la săgeţele, se poate vedea că evacuarea aerului împins de ventilator se face chiar prin dreptul lamelelor de pe radiatoarele memoriilor. Acest lucru permite îndepărtarea aerului cald într-o anume direcţie, mă rog în două direcţii.

Poze

Primul lucru care trebuie făcut la instalare, este verificare înălţimii radiatoarelor memoriilor. În poză se observă un modul cu înalţime mică şi unul cu radiatorul dublu.

Pe unele plăci de bază se pot întâmpina dificultăţi la instalare. Totul depinde de poziţionarea slot-ului PCIe X16. În cazul nostru, şuruburile de prindere ale lui EVO treceau de linia slot-ului PCIe X16 şi placa video era atinsă de unul din ele. Asta se întâmpla în cazul memoriile cu radiatorul mic. La celelealte memorii, cu radiatorul mare, contactul se făcea doar dacă placa video era prinsă exact în plan orizontal în carcasă. Dacă o lăsam să atârne graţie propriei greutăţi, şuruburile nu mai atingeau spatele plăcii video.

După cum spuneam, contactul există doar când placa video este în poziţie orizontală, sau dacă aceasta nu este curbată de bătrâneţe

Configuraţia finală. Pentru teste am folosit memoriile Kingston întrucât necesitau voltaj mai mare şi degajau şi mai multă căldură.

Pages ( 2 of 3 ): « Previous1 2 3Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.