Să vedem timpii de Start-Up şi Shut-Down în cazul unei instalări proaspete de Windows 7 Ultimate x64. În cazul secvenţei de Start-Up, cronometrul a fost pornit la apăsarea butonului de pornire, şi a fost oprit în momentul afişării pe ecran a ferestrei Windows Explorer, acesta fiind momentul în care sistemul de operare răspunde la comenzi. În cazul opririi sistemului, cronometrul a fost pornit la apăsarea butonului de oprire şi a fost oprit în momentul în care sistemul s-a închis.

 

 

Aici câştigătorul este SNV425-S2BD/64GB. Totuşi, m-a uimit comportamentul constant al modelului de 128GB, chiar dacă a obţinut cel mai slab timp dintre concurenţi. La trei dintre cele cinci măsurători efectuate am obţinut 54.5 secunde.

 

 

La testul de oprire, câştigătorul este modelul de 128GB, cu un timp mediu de 5.46 secunde. Ca şi observaţie, ambele SSD-uri din a doua generaţie au un comportament foarte constant, mai ales în comparaţie cu prima generaţie.

Şi ultimul test de astăzi: un test de copiere. Ca şi în celelalte ocazii, am testat copierea cu ajutorul unui singur fişier ISO de 4.3GB şi cu ajutorul unui set de 10.880 fişiere, cu o dimensiune totală de 1.66GB.

 

 

Câştigă detaşat SNV425-S2BN/128GB, obţinând constant viteze de copiere mai mari decât ceilalţi candidaţi. Prima generaţie rămâne puternic în urmă, datorită vitezei maxime de scriere de aproximativ 80MB/s, precum şi datorită comportamentului mai slab în cazul scrierii unui număr mare de fişiere.

 

Pages ( 8 of 9 ): « Previous1 ... 67 8 9Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.