Sincer mi-a plăcut foarte mult cum se mişcă noile SSD-uri. Pe lângă vitezele de scriere şi citire mult mai mari decât la prima generaţie, am observat un comportament mult mai bun în cazul scrierii fişierelor mici, unde prima generaţie se descurca destul de slab. Şi în plus avem suport TRIM, care chiar funcţionează!

Să vă explic puţin. Scoţi drive-ul proaspăt din cutie şi dai un test cu HD Tach. O să ai o diagramă de citire dreaptă, fără oscilaţii. După aceea rulezi un ATTO şi rulezi imediat încă o dată HD Tach. În cazul unui drive fără TRIM sunt şanse maxime să apară deja diferenţe la viteza de citire. Ei, în cazul noilor SSD-uri nu am văzut variaţii mai mari de 5MB/s la viteza de citire, chiar şi după ce am terminat suita de teste. Ceea ce e grozav!

Partea cea mai bună e că preţurile pentru noile SSD-uri sunt excelente. Practic, familia V Series de la Kingston oferă cel mai bun raport preţ/performanţă dintre toate SSD-urile din aceeaşi gamă de performanţă existente pe piaţă la momentul actual.

Modelul de 64GB poate fi achiziţionat la un preţ mediu de 620RON, un preţ destul de apropiat de modelul de 64GB din gama V+ Series, iar modelul de 128GB l-am găsit listat pe două site-uri la preţul de 1060RON şi 1080RON. Pe măsură ce vor creşte stocurile, preţurile ar trebui să mai scadă puţin, mai ales că brand-ul Kingston, spre deosebire de alţi producători de SSD-uri, este bine reprezentat pe piaţa românească. Deci ne putem aştepta la stocuri suficiente în magazine.

 

Plusuri şi minusuri pentru Kingston SNV425-S2BD/64GB şi SNV425-S2BN/128GB

+ Raport preţ/performanţă excelent

+ Suport TRIM din fabrică

+ Îmbunătăţiri semnificative faţă de prima generaţie

+ Garanţie şi suport tehnic

 

 

Pages ( 9 of 9 ): « Previous1 ... 78 9

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.