Astăzi, în cadrul CeBIT 2010, Kingston Technology Europe Ltd, afiliat Kingston Technology Company, lansează primele memorii din lume cu frecvenţe ridicate şi consum de curent foarte scăzut.

Noile module rulează la 1600 MHz şi funcţionează cu un voltaj scăzut de doar 1,25 volţi şi fac parte din noua gamă de memorii de înaltă performanţă Kingston® ‘LoVo’ (“low voltage”) HyperX® DDR3. Kit-ul Dual-Channel KHX1866C9D3LK2 /4GX este optimizat pentru două profile XMP: 1,25 volţi şi frecvenţă de lucru 1600MHz, respectiv 1,35 volţi la 1866MHz. Cel de-al doilea profil este de altfel şi primul din lume care reuşeşte să îmbine perfect frecvenţa ridicată şi consumul de energie extrem de redus.

“Kingston Technology este mândru de a fi unul dintre pionierii în dezvoltarea memoriilor de ultimă generaţie, destinate sistemelor performante cu eficienţă energetică ridicată”, a declarat Mark Tekunoff, senior technology manager, Kingston. “Consumatorii care îşi doresc un sistem cu un consum minim de energie vor primi cu siguranţă foarte bine noua gamă de memorii HyperX ‘LoVo’.”

Într-o primă etapă, gama de memorii Kingston Technology ‘LoVo’ HyperX DDR3 dual-channel va fi reprezentată de trei kit-uri de memorii: vârful de gamă, kit-ul HyperX cu cele două profile XMP, kit-ul “mainstream ”HyperX cu frecvenţa de lucru 1600MHz care funcţionează cu un voltaj de 1,35 volţi respectiv kit-ul care funcţionează la doar 1,25 volţi, la frecvenţa de 1333MHz.

 

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.