Ambalajul original:

 

 

Cutia modelului de 64GB ne sugerează un bundle adresat notebook-urilor.

 

De data aceasta, Kingston nu mai oferă suporţi de montare pentru un bay de 3.5”, însă oferă un lucru mai interesant: un rack extern pe USB. Foarte interesant şi foarte foarte util.

 

 

Datorită consumului ridicol de mic al SSD-ului, nu este necesară utilizarea unei alimentări suplimentare. Deci e suficient un singur cablu USB.

Prin comparaţie, un HDD de 7200rpm pentru notebook are nevoie şi de alimentare (deci va ocupa două porturi USB, sau un port USB şi o priză), altfel fie merge prea încet, fie nu porneşte deloc.

Discul inclus are acelaşi conţinut ca cel întâlnit în cazul modelului de 40GB: un ghid de instalare în mai multe limbi şi software-ul Acronis True Image HD pentru partiţionare, backup, restaurare şi clonare. Din nou, amân discuţia încă un pic.

 

Să vedem interiorul.

 

Modelul de 64GB face parte din generaţia anterioară, deci diferenţele sunt destul de mari faţă de modelul de 40GB din noua generaţie. Acesta este echipat cu 16 module de memorie (câte 8 module plasate pe fiecare parte a PCB-ului) MLC NAND Flash fabricate de Toshiba (part number TH58NVG5D1DTG20), fiecare având o capacitate de 4GB.

 

 

 

Controller-ul care asigură perfromanţa este fabricat de tot de Toshiba, part number-ul fiind TC58NCF602GAT.

De fapt, acesta este de fapt bazat pe mai vechiul JMicron JMF602, un controller care a avut destul de multe probleme la vremea lui, datorită stuttering-ului. Şi atunci de ce nu scrie JMicron pe el? Deoarece Kingston a lucrat împreună cu Toshiba la îmbunătăţirea acestuia, prin optimizarea firmware-ului, şi problemele de stuttering au cam dispărut.

Teoretic, cel puţin. Rămâne de văzut.

All righty, then! Să vedem şi cum stăm cu platforma de test.

 

Pages ( 4 of 10 ): « Previous123 4 56 ... 10Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.