Vă spun sincer că nu m-am aşteptat ca aceste piese să mă entuziasmeze. De fapt nici nu eram sigur când le-am văzut în poze că mă vor ajuta. Iar despre VIZO nu vă mai zic, primul gând a fost: „ah, încă o sursă de gălăgie”. Dar, culmea arată şi bine şi chiar nu îl pot sesiza.

Concluzia ar fi că şi HDD-urile pot fi PIMP-uite destul de mult. Fie că dorim să scăpăm de vibraţii, fie că dorim mai mult spaţiu în carcasă sau de ce nu, mai multe HDD-uri, X-SWING de la Noiseblocker este pe departe cea mai ieftină soluţie şi cu adevărat eficientă.

Cooler-ul de la VIZO nu este ceva nou şi extraordinar, însă temperatura la care a coborât HDD-urile este foarte bună. Faptul că preia şi el o parte din căldură, chiar dacă este mică acea parte, este un lucru foarte bun pentru că astfel creşte suprafaţă de disipare.

A, nu am apucat să vă spun. Acum am un mare spaţiu în carcasă unde îmi pot monta pompa. Aşa o sa am şi eu spaţiu pentru Radeon 5870.

În concluzie pot spune doar GG Noiseblocker.

Deşi link-ul de mai jos duce către shop-ul Alienstar, X-SWING nu îl veţi găsi listat. Totuşi îl puteţi cumpăra pentru că îl au în stoc.

 

Plusuri şi minusuri ale lui Noiseblocker X-SWING

+ Construit din aluminiu
+ Absorbţia vibraţiilor
+ Posibilitatea de a monta două HDD-uri

 

Plusuri şi minusuri ale lui VIZO Voyager HCL-201

+ Aspect
+ Silenţios

– Grosime

 

  • Noiseblocker X-SWING poate fi cumpărat de aici
  • VIZO Voyager HCL-201 poate fi cumărat de aici
Pages ( 5 of 5 ): « Previous1 ... 34 5

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.