Corsair lanseaza trei mousi de gaming noi in cadrul CES 2019, si anume HARPOON RGB WIRELESS, IRONCLAW RGB si M65 RGB ELITE.

Oferind o latenta sub 1ms si un semnal wireless mai puternic decat oricand, SLIPSTREAM WIRELESS este pregatit sa domine urmatoarea generatie de periferice de gaming wireless a Corsair, oferind jucatorilor increderea de a renunta la cabluri si a trece la ceva care asigura confort si lejeritate.

HARPOON RGB WIRELESS este unul dintre cei mai populari mousi ai Corsair care taie cablul, fiind alimentat de SLIPSTREAM CORSAIR WIRELESS TECHNOLOGY pentru performante de nivel superior.

Tehnologia SLIPSTREAM WIRELESS ofera viteza wireless ultra rapida de 2,4 GHz, transmiterea de doua ori mai rapida a pachetelor fata de generatia trecuta si asigurarea ca semnalul dvs. ramane puternic chiar si in cazul conectarii altor dispozitive cu Frequency Shift Inteligent (IFS). Acest mouse va permite sa va jucati atat de pe PC, cat si de pe canapeaHARPOON RGB WIRELESS nu se opreste doar la SLIPSTREAM WIRELESS – gamerii pot alege sa se conecteze utilizand o conexiune Bluetooth cu banda redusa sau o conexiune prin cablu USB, facilitand conectarea la orice PC de gaming, laptop sau chiar dispozitiv mobil.

Compact si cantarind doar 99g, HARPOON RGB WIRELESS este echipat cu o baterie interna reincarcabila Lithium-Polymer pentru o durata de viata maxima de pana la 60 de ore, un senzor optic de 10.000 DPI, sase butoane complet programabile si iluminare RGB integrata (poate fi configurata cu ajutorul software-ului Corsair iCUE).

Cu cea mai recenta tehnologie wireless si o lista completa de caracteristici pe placul jucatorilor, HARPOON RGB WIRELESS ofera libertate prin tehnologia wireless, dar si performante prin cablu.

Conceput special pentru maini mai mari, IRONCLAW RGB va imbunatati experienta pentru jucatorii care cauta un mouse pe masura lor. De asemenea, dispune de cel mai avansat senzor optic al Corsair, un PMW3391 personalizabil, dezvoltat impreuna cu liderul industriei Pixart, care permite utilizatorilor sa ajusteze sensibilitatea pana la 18.000 DPI pentru o viteza ultra rapida si precisa. Ofera sapte butoane complet programabile, iluminare RGB dinamica in doua zone si profil de stocare. Greutatea acestui mouse este  de 105g.

Ultimul model din gama Corsair CES este M65 RGB ELITE care vine ca un upgrade pentru modelul mai vechi M65 si ofera o multitudine de imbunatatiri noi, bazate pe feedback-ul a mii de utilizatori M65. Acum echipat cu acelasi senzor optic de 18000 DPI de ultima generatie ca IRONCLAW RGB, M65 RGB ELITE este mai precis si mai rapid decat oricand, cu sensibilitate reglabila.

Cu o carcasa durabila din aluminiu, greutatea de baza a lui M65 RGB ELITE a fost redusa cu peste 15% pana la 97g, cu un sistem de greutate reglabil, care poate creste atat greutatea cu pana la 115g, cat si regla centrul de greutate pentru a se potrivi perfect stilului dvs.

Acesta dispune de un buton lateral reproiectat, un buton dedicat sniperilor care reduce instantaneu senzatia de iluminare RGB dinamica in doua zone, switch-uri Omron si profil de stocare.

Indiferent de marimea mainii, aderenta, preferinta wireless sau genul de joc, HARPOON RGB WIRELESS, IRONCLAW RGB si M65 RGB ELITE ofera o gama variata de caracteristici pentru jucatorii care se afla in cautarea mouse-ului perfect de gaming.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.