SteelSeries anunta mouse-ul de gaming Rival 650 Wireless, care schimba industria, cu caracteristici precum conexiunea wireless Quantum Wireless 2.4GHz si incarcarea rapida.

’’Am revolutionat cu adevarat mouse-ul wireless de gaming cu caracteristici care nu au fost niciodata vazute in aceasta gama, precum precizia senzorului TrueMove3 + si tehnologia de incarcare rapida’’, a declarat directorul SteelSeries, Ehtisham Rabbani.

’’Rival 650 este un mouse de gaming destinat jucatorilor competitivi care doresc cel mai precis senzor disponibil si optiuni de personalizare fizica si tehnica nelimitate’’.

Introducerea sistemului de senzori dual, SteelSeries TrueMove3 + a reprezentat o inovatie majora in tehnologia senzorilor de gaming. Acesta prezinta senzorul principal SteelSeries TrueMove3, dar include si un al doilea senzor optic care urmareste exclusiv distanta de lift off. Fratele sau, Rival 600 utilizeaza aceeasi tehnologie revolutionara, dar acum acest nivel ridicat de precizie poate fi experimentat fara nici un cablu pentru prima data.

Daca doriti sa aflati mai multe despre modelul Rival 600 puteti accesa review-ul scris de Octavian de aci.

Rival 650 Wireless utilizeaza sistemul wireless Quantum Wireless 2.4GHz cu o interogare de 1.000Hz (1ms) pentru o latenta incredibil de mica si pentru a asigura o conexiune wireless puternica si consistenta. Rival 650 Wireless este de asemenea primul mouse wireless de gaming, care suporta incarcarea rapida.

Atunci cand este conectat la un port USB care suporta incarcarea rapida (si in functie de profilul de iluminare RGB al mouse-ului), o incarcare de cinci minute va da mouse-ului peste trei ore de viata a bateriei si o incarcare de 15 minute va oferi peste 10 ore durata de viata a bateriei.

In plus fata de capabilitatile wireless si tehnologia senzorilor de depistare, Rival 650 ofera de asemenea sistemul de greutate inovatoare Rival 600. Greutatea incarcata lateral, care poate fi personalizata, permite utilizatorilor sa isi regleze centrul de greutate cu 256 de combinatii de greutati diferite pentru echilibrul perfect. Mouse-ul vine cu opt greutati incluse a cate 4g.

TrueMove 3 este un senzor optic de 350 CPI, 350 IPS, construit de SteelSeries exclusiv cu liderul industriei senzorilor, PixArt. Latenta sa ultra-scazuta si depistarea rapida ofera cea mai naturala si precisa miscare a mouse-ului.

Spre deosebire de alti senzori dezavantajati de o reducere ineficienta a vibratiilor si latenta in depistarea miscarii, posibilitatile senzorului TrueMove3 de depistare 1-la-1 in intervalul 100 – 12000 CPI, asigura adevarata performanta pentru eSport.

TrueMove3 a fost introdus pentru prima data cu mousi de gaming Rival 310 si Sensei 310. Componenta SROM special proiectata a senzorului TrueMove3, reduce dramatic timpul de raspuns si creste semnificativ precizia.

Cel de-al doilea senzor permite jucatorilor sa configureze momentul in care senzorul se opreste si apoi isi reia depistarea miscarii atunci cand mouse-ul este ridicat. Acest lucru elimina miscarea suplimentara atunci cand jucatorii ridica si isi pun jos mouse-ul. Cel de-al doilea senzor dispune, de asemenea, de o functie de detectare optica liniara pentru o perceptie reala, oferind cea mai mica distanta lift off din lume prin detectarea acesteia pana la valori de 0.5 mm.

Rival 650 este, de asemenea, compatibil cu SteelSeries Engine Software, care deblocheaza un arsenal impresionant de aplicatii ce fac de exemplu usoara si intuitiva personalizarea celor 8 zone de iluminare RGB. Aplicatiile Discord si GameSense Engine permit notificari prin chat, evenimente in joc si multe altele.

Pret si disponibilitate

Rival 650 este disponibil pe site-ul Steelseries la pretul de 129,99 euro,

Similar Articles

One thought on “SteelSeries anunta mouse-ul de gaming Rival 650 Wireless

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.