DSC04932Astăzi, mai exact acum 3 ore, Johnathan Wendel aka Fatal1ty a prezentat cele mai noi plăci de bază AsRock chiar pe meleagurile noastre.

Întrucât este vorba de o serie de plăci de bază ce poartă semnătura marelui campion mondial la shootere, a fost de mare efect faptul că prezentarea a fost susţinută chiar de el şi nu de un speaker necunoscut.

Plăcile de bază despre care ne-a vorbit Fatal1ty sunt primele plăci ce oferă suport pentru standardul PCIe 3.0 fiind astfel pregătite pentru plăcile video ce vor apărea în viitorul apropiat.

Marea surpriză a fost prezentarea unei plăci de bază tot din seria Fatal1ty, dar de data asta compatibilă cu procesoarele AMD. Aceasta are la bază chipset-ul 990FX şi va fi compatibilă cu procesoarele Buldozer ce AMD le va lansa la un momentdat anul acesta, poate prin septembrie.

După ce ne-a explicat despre noile tehnologii şi despre aportul său la dezvoltarea seriei de plăci de bază ce îi poartă numele, Fatal1ty s-a întins la joacă cu o mână de gameri ce au fost invitaţi la eveniment, dar şi cu jurnaliştii ce au dorit să fie „caftiţi” fără milă.

Evident, nu se putea ca eu şi George să nu ne înscriem. Aşa că, după ce toţi au fost bătuţi măr fără milă în meciurile de 2vs2 ce s-au jucat, Bruno de la TechZone a reuşit să ia un frag, însă eu am fost singurul care a reuşit să câştige o rundă şi m-am pricopsit cu o placă de bază AsRock P67 Fatal1ty Performance Series.

 

Hai să vedeţi şi câteva poze de la faţa locului.

 

DSC04882 DSC04886 DSC04891

DSC04893 DSC04902 IMG_0715

DSC04921

DSC04854  DSC04855 DSC04857

George a reuşit să îşi dea mousepad-ul la semnat, iar eu am câştigat o rundă împotriva lui Fatal1ty, am putea spune că a fost o zi reuşită:D.

În câteva zile vom publica şi un interviu ce ne-a fost acordat de Fatal1ty, aşa că staţi pe recepţie.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.