Urmatorul sistem PS VR, care probabil va purta un nume mult mai futurist, se va lansa pe PS5. E in faza de inceput a dezvoltarii, asa ca in 2021 nu-l vom gasi prin magazine. Probabil la fel ca PS5-ul.

Cam atat a tinut Hideaki Nishino sa comunice fanilor: ca iteratia viitoare de PS VR va aparea pe PS5, dar nu anul acesta. Lucruri complet noi, stiu, cine se astepta?!

Glumesc, mai sunt cateva mici detalii:

  • conectarea la PS5 printr-un singur cablu
  • incorporarea feature-urilor de pe DualSense in controllerul de PS VR + accent pe ergonomie
  • rezolutie, field of view, tracking si inregistrarea input-urilor, toate imbunatatite.

Prin analogie, probabil vom vedea si o continuare pentru Astro Bot: Rescue Mission, dupa succesul incontestabil al lui Astro’s Playroom.

Daca ma intrebati pe mine, nu as recomanda un PS VR, deoarece nu se poate juca Half-Life: Alyx pe el. Plus ca, majoritatea utilizatorilor tot in Beat Saber isi pierd zilele sau anii, si nu iti trebuie PS pentru el.

Oculus_Quest_2

Bine, VR-ul e scump in general. Plug & Play oferit de pe Oculus Quest 2 costa cu vreo 2.000 de lei mai mult decat cel de PlayStation. Merita? Asta e o discutie pentru alta data, alt articol.

Acum, PlayStation vrea doar sa aveti intr-un coltisor al mintii ca ei lucreaza la un PS VR 2 pentru PS5. Si sa nu uitati timp de un an, pana scot ei jucaria.

Poate ca e o strategie bine gandita, caci in timp ce iti curg balele dupa noul PS VR, ai o motivatie in plus sa iti sara inima din piept cand primesti notificare cu „Nou stock de PS5!”.

Similar Articles

4 thoughts on “Generatia noua de PS VR va ajunge pe PS5 in 2022

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.