Diablo III are dată de lansare. Vagă dar există. După ce zilele trecute mi s-a adeverit profeţia în care vă spuneam că beta-ul este aproape iată că ieri am mai primit două veşti.

În primul rând perioada de beta a fost extinsă pentru a putea „lustrui” şi finisa jocul dar şi pentru a oferi tuturor gamerilor o şansă de a participa la test. Acest lucru a fost posibil datorită mutării datei de lansare a jocului către primul quarter al anului viitor.

Blizzard au anunţat că jocul era programat pentru lansare la finalul anului însă Mike Morhaime, CEO şi co-fondator Blizzard, a declarat: „Tentaţia de a lansa jocul foarte repede este întotdeauna foarte de mare însă anii de muncă asiduă nu ne permit să lansăm un joc care nu este gata. Testul Beta este extrem de apreciat şi a fost primit cu entuziasm de  către comunitate aşa că ne vom folosi de timpul rămas până la lansare pentru a extinde perioada de beta.”

 

După cum vedeţi, avem o veste bună şi una proastă aşa cum le stă bine celor de la Blizzard. Spun proastă pentru că Actul I – din beta – însumează nu mai mult de 50 – 60 de minute de joc.

Detalii despre cum arată jocul şi eventual un preview veţi vedea şi la noi imediat ce vor apărea key-urile pentru presă din Europa. Până atunci nu putem decât să salivăm la filmuleţele de pe Internet.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.