Aproape am terminat cu florile şi cadourile luna asta. Fetelor, e timpul să vă gândiţi şi la noi aşa că plecaţi urechea la cele ce urmează, pentru că noua serie de telecomenzi multimedia de la Logitech poate fi un cadou foarte plăcut.

Logitech a lansat astăzi la CeBit o nouă serie de telecomenzi multimedia, cu comenzi unficate pentru aproape toate dispozitivele de divertisment din sufragerie. Cele două telecomenzi sunt  capabile de a înlocui până la cinci telecomenzi normale.

Ashish Arora, vice preşedinte şi manager general al diviziei digital home group în cadrul Logitech,  a declarat astăzi în cadrul evenimentului de lansare de la CeBIt „O telecomandă Logitech Harmony le uneşte pe toate, accesarea divertismentului fiind mult mai simplă pentru tine, familie sau oricine care o foloseşte. De ce să folosim o telecomandă pentru televizor, una pentru DVR, una pentru playerul DVD iar alta pentru sistemul audio-video?”

Telecomenzile din gama Harmony sunt geniale nu doar prin design ci şi prin accesarea printr-o singură apăsare de buton a meniului sau a activităţii preferate. După sincronizarea setărilor şi a producătorilor care îţi asigură distracţia din sufragerie, poţi viziona un DVD doar apăsând un buton. Logitech Harmony suportă aproximativ 250.000 de dispozitive şi 5000 de producători internaţionali de produse.

Logitech Harmony 600 şi Logitech Harmony 650 vor fi disponibile în Europa începând cu luna martie, la un preţ de 60 € şi respectiv 80 €.

Eu unul mă gândesc la avantajul de a nu mai căuta telecomanda de la TV pe sub canapea sau printre revistele de pe măsuţa de cafea.

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.