Deşi am neglijat în ultima vreme segmentul de periferice, nu am făcut-o intenţionat. Nimic interesant în afară de câteva rebranding-uri şi două – trei lansări  anemice de produse. Logitech se dezmorţeşte însă şi a lansat astăzi un combo orientat către mediul office.

Programatorii, redactorii, bloggerii şi gamerii care mai au şi alte preocupări în afară de a vărsa sânge virtual, pot să îşi orienteze căutările spre noua jucărie a celor de la Logitech.

Tastatura este proiectată pentru confort aka folosinţă îndelungată suplinită de o productivitate sporită sub asuprirea şefului de departament, iar şoarecul asigură un scrolling ultra-rapid prin work-sheet-urile din Excel. Primul lucru care te face să te gândeşti la confort este designul Logitech Incurve Keys, o chestie deşteaptă care nu permite degetelor nervoase să alerge aiurea pe tastatură. Un alt aspect după care tânjesc mâinile obosite este forma rest-pad-ului. MK700 vine să rezolve problema încheieturilor înţepenite cu un wrist-rest măricel.

Gizmo-ul suprem este dashboard-ul LCD care poate afişa o mulţime de statistici şi cifre. E util, chiar dacă nu poate ţine pasul cu numărul orelor petrecute peste program.

Mouse-ul este destinat exclusiv dreptacilor  şi este dotat cu un senzor laser, ceea ce vă va permite să îl folosiţi  pe birou, pe măsuţa de la cafenea, pe cearceafurile din dormitor etc.

Partea cea mai interesantă? Autonomia. Noul kit wireless se laudă cu o durată de viaţă a bateriilor de 3 ani! Practic o să şi uitaţi că funcţionează cu baterii.

Logitech MK700 va fi disponibilă în stocurile partenerilor autohtoni Logitech începând cu luna februarie la un preţ de ~100 €.

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.