MSI, unul din producatorii de top de placi de baza la nivel global, prezinta noua noi placi de baza din gama lor de produse B450.

Cele doua componentele sunt B450 Gaming Pro Carbon MAX WiFi si B450M Bazooka MAX WiFi. Acestea sunt optimizate astfel incat sa functioneze perfect cu procesoarele Ryzen din seria 3000, ce satisfac cererile atat a gamerilor, dar si a utilizatorilor de rand.

Fiind una dintre cele mai cunoscute placi de baza de catre gamerii mainstream, Gaming Pro Carbon acum include o versiune MAX pentru gamerii ce doresc sa alcauiasca un combo perfect cu procesoarele Ryzen din A 3-a generatie. Cu o iluminare RGB aparte, Mystic Light ofera optiuni de customizare aparte.

Placa de baza MSI B450 Gaming Pro Carbon MAX WiFi este echipata cu porturi USB 3.2 Gen2 ce au banda de transfer de 10 Gbps.

Mai mult, placa are un heatsink extins si shield pe slot-ul M.2 pentru a asigura o disipare a caldurii cat mai corecta, astfel rezultand intr-o temperatura mai scazuta a procesorului si a SSD-ului M.2.

Butonul de flash BIOS devine din ce in ce mai solicitat de catre utilizatori, astfel usurand procesul de update BIOS.

MSI B450 Gaming Pro Carbon MAX WiFi (2)

Placile de baza din seria MAG mereu au oferit cel mai bun raport calitate/pret din segmentul acesta de piata. B450 Bazooka MAX WiFi este prima placa de baza MAG mATX ce ofera o solutie WiFi onboard, livrand conexiune wireless cu o utilizare scazuta a CPU-ului.

Aceasta placa de baza are de asemenea 32MB BIOS ROM pentru procesoarele AMD Ryzen din generatia a 3-a prin interfata Click BIOS5.

In plus, Turbo M.2 si USB 3.2 Gen1 asigura o experienta de gaming stabila si rapida. Audio Boost le permite gamerilor sa beneficieze de o calitate a sunetului inedita, indiferent de jocul in care acesta este implicat.

 

B450M Bazooka MAX WIFI

 

Similar Articles

One thought on “MSI lanseaza noi placi de baza B450 MAX

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.