Competiția de aplicații web şi mobile Smart IT își prelungește termenul limită de înscriere până la data de 24 ianuarie 2012.

Iată ce au declarat prietenii de la Playtech referitor la prelungirea perioadei de înscriere:

„Extinderea perioadei de înscriere oferă astfel posibilitatea dezvoltatorilor care nu au reușit să termine aplicațiile în timp util să își ducă proiectele la bun sfârșit fără a face un compromis în privința calității și a complexității acestora.

 

Pentru participarea la Smart IT, aplicațiile trebuie să fie finalizate, nefiind luate în considerare aplicații aflate în stadiu de dezvoltare sau doar de proiect ori idee. Prin Smart IT, dincolo de posibilitatea de a câștiga un premiu, vrem să le creăm tinerilor un mediu propice comunicării cu specialiști din mari companii de profil, din partea cărora pot obține un suport relevant.

În acest scop, proiectele finaliste vor fi prezentate pe 1 februarie 2012, în cadrul unei întâlniri – Masa rotundă Smart IT, când va avea loc o discuție deschisă, pe subiecte de interes comun, iar “socializarea” va fi cuvântul de ordine.”

 

Smart IT a apărut din dorința de a oferi un impuls pieței de programare IT din România, cu focus pe segmentul dezvoltării de aplicații. Tinerii noștri dezvoltatori sunt mai atrași de ceea ce se întâmplă în alte țări în acest domeniu, tocmai pentru că la noi încă nu s-a dovedit că există o piață cu o cerere bine pusă la punct pentru acest segment.

Ne-am bucura să atragem cât mai mulți tineri în competiția Smart IT. Dincolo de avantajele pe care aceștia le au facându-se remarcați in cadrul evenimentui, ne-am bucura dacă odată cu acest proiect România ar intra în linia piețelor de dezvoltare de software aplicat. Scopul nostru ar fi atins dacă am reuși ca împreună să punem bazele unei comunități ample a dezvoltatorilor de aplicații români.

 

Regulamentul, temele și premiile Smart IT sunt disponibile la adresa http://www.playtech.ro/smartit/

 

Aşa că daţi fuguţa şi înscrieţi-vă dacă aveţi idei bune şi talente nebune în ale programării. Premiile sunt consistente şi puteţi să cunoaşteţi oameni foarte interesanţi.

Succes!

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.