asus_logo_micASUS a lansat placa de bază P8Z77-V PREMIUM, prima placă de pe piață certificată Intel, ce oferă cea mai recentă conexiune Thunderbolt. Alături de conexiunea Thunderbolt integrată a modelului P8Z77-V PREMIUM, ASUS oferă aceeași tehnologie pe P8Z77-V PRO/THUNDERBOLT pentru a da consumatorilor o gamă mai largă de opțiuni.

Thunderbolt este o nouă tehnologie de transfer cu viteze de de două ori mai rapide decât USB 3.0 sau de 20 de ori mai mari decât în cazul USB 2.0. Aceasta oferă viteze bi-direcționale, simultane, de 10 Gbps printr-un singur cablu, cu flexibilitatea înlănțuirii a șase dispozitive cu Thunderbolt printr-o singură conexiune.

Plăcile de bază P8Z77-V PREMIUM se mândresc cu câteva funcții noi precum 4-way NVIDIA SLI și 4-way AMD CrossFireX pe cele mai noi sloturi PCIe Gen 3.0.

De asemenea, a fost introdusă tehnologia SSD Caching II ce permite utilizatorilor să creeze o memorie tampon pentru fișierele și programele folosite frecvent, utilizând mai multe SSD-uri pentru îmbunătățirea performanței sistemului. Un SSD mSATA de 32GB este prezent pe placa de bază și oferă Intel Smart Response și Rapid Start Technology pentru o inițializare super-rapidă a sistemului.

Traficul de rețea este administrat cu o pereche de porturi Intel Gigabit LAN, ce asigură un transfer fără blocaje. P8Z77-V PREMIUM și P8Z77-V PRO/THUNDERBOLT, furnizează utilizatorilor soluții precum: DIP3 cu SMART DIGI+ Power Control, Wi-Fi GO! și Fan Xpert 2.

 

asus-thunderbolt-1   asus-thunderbolt-2

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.