Acum ceva vreme (destul de multă…), aţi avut ocazia să citiţi un articol despre o placă video de la Nvidia: GT220. Aceasta face parte din segmentul low-end şi, cum vă recomanda şi colegul meu George la vremea respectivă, poate fi un partener potrivit pentru un HTPC, sau o achiziţie excelentă pentru un gamer de ocazie, care nu joacă altceva decât DOTA şi alte astfel de jocuri „solicitante”.

Ei, de la articolul iniţial dedicat modelului GT220 au trecut mai bine de 7 luni, timp în care micuţul cip a „beneficiat” de întreaga noastră neatenţie. Motivul este unul cât se poate de simplu: nu prea au existat implementări care să merite cu adevărat atenţia noastră. GT220 se află la graniţa dintre HTPC şi Casual Gaming, şi din acest motiv e destul de greu să alegi o astfel de placă. În plus de asta, niciun producător nu a făcut un pas cu adevărat important pentru a îndrepta placa într-o direcţie sau alta şi pentru a face alegerea noastră mai uşoară.

Asta, evident, până când o trupă de oameni s-au ridicat hotărâţi de pe scaunele pe care şedeau foarte comozi, şi-au izbit cu putere palmele de masă şi au zis „Gata! Până aici a fost!” Cine sunt aceşti oameni? Nimeni alţii decât cei care intră în componenţa echipei ASUS!

Şi uite-aşa, dragelor şi dragilor, ne-am trezit în faţă cu unul din cele mai bune plăci video construite pentru amatorii HTPC-urilor: ASUS Bravo 220.

Aşa că, dacă sunteţi genul de oameni care vin seara târziu de la muncă, obosiţi şi înfometaţi, şi nu aveţi chef de altceva decât de un duş scurt, o cină servită la repezeală şi o săritură artistică în pat, de unde să urmăriţi în tihnă (până ce somnul vă va răpune) ultimul episod din serialul preferat, aşezaţi-vă comozi şi citiţi mai departe, deoarece în paginile ce urmează veţi avea în faţă un produs dedicat HTPC-urilor care se apropie vertiginos de cuvântul magic: perfecţiune!

 

 

 

Pages ( 1 of 12 ): 1 23 ... 12Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.