Ubisoft a lansat week-end-ul trecut ultimul joc din seria Prince of Persia. Noul titlu este cel cu numarul patru (în ordinea apariţiei – Sands of time, Warrior Within şi The Two Thrones) şi spre deosebire de fraţii săi mai mari, se numeşte simplu “Prince of Persia”.
Jocul a fost lansat in magazinul Diverta de pe bulevardul Magheru, iar la lansare au fost prezenţi, pe lângă o mulţime de fani ai genului, şi reprezentanţi ai industriei hardware de pe la noi.

Noul  joc a fost lansat simultan pe cele mai populare platforme (PC, Xbox360 şi PS3) şi în premieră, cei de la Gigabyte au pus la dispoziţia celor prezneţi pentru testarea jocului  una dintre cele mai puternice platforme PC existente în România: placă de bază GIGABYTE GA-X58-Extreme, CPU Intel Core i7, 6 GB Ram plus un triple SLI cu nVidia GTX280.
Producătorii se laudă nu doar cu un joc cu o poveste nouă, ci şi cu un motor grafic diferit- Anvil, motorul grafic folosit în Assassin’s Creed. Pe lângă acestea, este prezent şi un nou personaj care te va insoţi pe parcursul întregii poveşti (fermecătoarea Elika) şi noi adversari. Cea mai evidentă schimbare constă în trecerea la grafica de gen comics (desen animat) şi eliminarea ecranelor de “Loading”. Practic întreaga poveste se desfăşoară într-o lume uriaşă, în stilul deja consacrat al celor 1001 de nopţi. Happy gaming !

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.