Sambata, pe 16 martie, la Žižkov Freight Station (Praga), a avut loc un concurs neconventional organizat de NVIDIA: CURSA LAPTOPURILOR GEFORCE RTX IN TIMP REAL. Trei echipe din trei tari diferite s-au intrecut in 16 probe nonconformiste. Romanii au castigat competitia, in timp ce tara gazda, Cehia, a ocupat pozitia secunda.

Potrivit organizatorilor, CURSA LAPTOPURILOR GEFORCE RTX IN TIMP REAL a vrut sa prezinte cel mai nebunesc mod de a pune mana pe un laptop de ultima generatie. Obiectivul cursei a fost acela de a depasi o serie de obstacole pentru a obtine laptopul. Influencerii trebuiau sa termine cursa in cel mai scurt timp posibil, iar echipa cu cel mai bun timp a fost declarata castigatoare.

Obstacolele au fost neconventionale, cursa fiind inspirata din competitii celebre cum ar fi Urban Challenge si Spartan Race. Urmand modelul acestora, organizatorii au creat o cursa tematica. Printre probele cursei s-au numarat un labirint cu lasere, descalcirea si conectarea unor cabluri electrice sau parcurgerea unui traseu pe un skateboard electric.

Echipele s-au confruntat cu probe care le-au pus la incercare atat aptitudinile fizice cat si gandirea logica. Pe langa acestea, au fost si probe mai apropiate de afinitatile participantilor, precum jocurile VR. Cursa a fost transmisa in direct, online, pe site-urile Twitch.tv si Youtube.

CURSA LAPTOPURILOR GEFORCE RTX IN TIMP REAL a fost una captivanta, lucru confirmat si de echipa Romaniei. Unul din membrii echipei, Colo, s-a clasat pe locul 6, cu cel mai slab timp din competitie. Cu toate acestea, colegul lui, CipFlix, a obtinut un timp excelent cu care si-a surclasat toti adversarii.

CipFlixTV – Daniel Vancu pe numele lui – este un youtuber din Timisoara, pasionat de tehnologie, cunocut in primul rand pentru review-urile de produse IT si modarea de PC-uri nonconformiste. Acesta s-a alaturat comunitatii YouTube in octombrie 2016 si are peste 163.000 de abonati.

Alexandru Balan, zis si Colo, este un gamer din Bucuresti, cu un canal de Youtube de peste 660.000 de abonati. Acesta s-a remarcat prin performantele sale la Counter-Strike; canalul sau de Youtube este activ  in 2011.

Echipa Cehiei formata din youtuber-ul Vidrail si jucatorul profesionist de Fortnite Alkan a terminat pe pozitia secunda, in timp ce echipa poloneza formata din Junajted si Szczepanikov s-a clasat pe locul 3, la doar cateva zeci de secunde in spatele echipei din Cehia.

Cu toate acestea, obiectivul principal al cursei a fost divertismentul publicului online si al participantilor. Obiectivul secundar a fost prezentarea caracteristicilor laptopurilor de ultima generatie, cum acestea au evoluat in dispozitive subtiri, cu performante comparabile cu cele ale unui PC.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.