Superbattles este noul turneu național de CS:GO organizat de Digital Crusade în cadrul căruia sunt invitate să participe opt dintre cele mai bune echipe din Romania.

Au început calificările pentru Turneul Național de CS:GO și două dintre etapele sale se vor desfășura în cadrul evenimentului Sports Festival ce va avea loc în Cluj Arena pe 11-12 iulie. La Cluj se vor decide echipele finaliste și semifinaliste. Line-up-ul de echipe participante cuprinde nume precum Nexus Gaming, OneTap Gaming, KTRL, Allstars Gaming, Balkan Bears, Infinite Gaming, Redpack Esports și Haita.

Superbattles CS:GO | WASD.ro
Superbattles Rankings

Sports Festival va cuprinde și alte activități printre care se numără concursuri de 1v1 alături de JaxiTV unde vei avea oportunitatea de a câștiga premii speciale.

Ulterior pe 28 și 29 iunie, la București să se decidă campioana națională a anului 2022. Evenimentul se va desfășura pe terasa Promenada Mall, intrarea fiind gratuită, în limita locurilor disponibile.

Superbattles CS:GO | WASD.ro

Echipele participante concurează pentru scopul final de a obține dreptul de a reprezenta Romania în cadrul campionatului Euro CS:GO.

Campionatul European de CS:GO, cunoscut și sunt denumirea de Euro CS:GO, se organizează anul acesta în România. Turneul este organizat de Digital Crusade și se află la a doua ediție de acest tip.

Cele 17 echipe europene selecționate pentru această competiție vor concura pentru a câștiga marele premiu de 25.000 USD. Acesta se va desfășura în perioada 5-10 iulie 2022 la Oradea în noua sală polivalentă Oradea Arena.

Pe lângă titlul de campioană europeană, echipa câștigătoare va ajunge la finalul anului în Bali (Asia), la Campionatul Mondial. Anul trecut, echipa românească OneTap Gaming, care se află și în acest an printre cei calificați, a ocupat locul 2 la Campionatul Mondial din Israel.

Superbattles CS:GO | WASD.ro

Alături de Euro CS:GO, Digital Crusade 2022 aduce în România și cel mai mare turneu de League of Legends (LoL) din sub-estul Europei. Evenimentul se numește Crusaders Crown și a pus față în față cele mai bune echipe de LoL din regiunea noastră.

Competiția și-a desemnat deja echipele finaliste care se duelează pentru premiul de 12.000 de dolari în turneul de League of Legends cu cel mai ridicat nivel competițional din istoria României. Cele opt echipe finaliste sunt We Love Gaming Esports și Phantasma (Grecia), Steaua Rosei Belgrad (Serbia), Valiance (Croația), Kaufland Hangry Knights (Germania) și Allstars, Nextplease și Nexus KTRL (România).

Digital Crusade 2022 însumează 6 zile de eveniment și 6 competiții diferite. Pe lângă Campionatul European de CS:GO și Crusaders Crown, vor mai avea loc alte patru competiții: Super Battles (competiție națională de CS:GO), Esports Corporate Championship (campionate de LoL, CS:GO, Dota 2 și FIFA dedicate angajaților gameri din România), Girl Gamer European Championship (campionat de LoL dedicat exclusiv fetelor) și încă un turneu surpriză, care va fi anunțat în curând. Prize pool-ul total al acestor competiții se ridică la peste 50.000 de dolari.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.