Sun Tech, expozitia interactiva de tehnologie organizata de Sun Plaza anual, revine in perioada 21-23 iunie, cu o editie extinsa care se va desfasura atat la parter, in Sun Atrium, cat si la etajul 1, in zona centrala.

Publicul va putea interactiona cu noutatile propuse de partenerii din zona de tehnologie in intervalul 10.00-22.00, prin testarea produselor, prin competitii si demonstratii inedite. Anul acesta, accentul va fi pe interactiunea cu realitatea virtuala, prezentarea solutiilor de gaming si accesarea celor mai populare jocuri. Vor fi expuse si echipamente din alte categorii – laptopuri, telefoane, imprimante, proiectoare, precum si produse periferice.

Partenerii Sun Tech vor avea si in acest an spatii dedicate in care vor prezenta sisteme sau solutii pregatite pentru testare:

– Acer va aduce in randul publicului cele mai noi dispozitive de gaming din gama Predator pe care se vor desfasura competitii de League of Legends cu premii importante. Pe langa zona de competitie, vizitatorii vor avea ocazia sa exploreze lumi virtuale prin solutia Mixed Reality si sa descopere solutiile destinate creatorilor de continut din noua gama ConceptD. Alaturi de Wacom, la stand se va organiza o competitie de design grafic cu premii.

– ASUS si-a anuntat pentru prima data prezenta la Sun Tech si va intampina vizitatorii cu o zona de gaming dotata cu 10 sisteme pe care se vor desfasura competitii de FIFA19, Mortal Kombat 11 si League of Legends. In plus, cei prezenti la stand vor putea testa si doua dintre cele mai noi si performante laptopuri marca Republic of Gamers: ROG Zephyrus S GX701, cel mai compact si subtire laptop de gaming de 17 inci, si ROG Zephyrus S GX502.

– Epson, partener traditional al Sun Plaza, va etala atat solutiile de imprimare, cat si pe cele de proiectie Full HD, intr-un concept care pune in valoare parteneriatul cu echipa de F1 Mercedes AMG Petronas. Vizitatorii vor putea testa noile videoproiectoare Epson pe un simulator de curse si vor putea pleca acasa cu fotografii facute alaturi de celebrii piloti de F1 ai Mercedes AMG Petronas, Lewis Hamilton si Valtteri Bottas, tiparite wireless de pe propriul smartphone cu imprimanta Epson L7160.

– Logitech isi va expune cele mai noi produse intr-un set-up potrivit testarii, perifericele insotind PC-urile, laptopurile si consolele puse la dispozitie. La stand, poate fi testat mouse-ul G502, care se alatura clasei de gaming cu cea mai avansata tehnologie wireles din lume, prin lansarea lui G502 LIGHTSPEED. Tehnologia LIGHTSPEED ii ofera ultra-rapiditate si performanta de neegalat in jocurile esports. In plus, este echipat cu senzorul HERO 16K de generatie noua si este compatibil cu tehnologia POWERPLAY.

– PC Garage ii asteapta pe toti gamerii entuziasti sa testeze sistemele PC Garage Raptor5 Con Edition in cele mai dorite jocuri: Fortnite si Overwatch. Pasionatii de IT vor asista la asamblari live pe durata evenimentului, iar cei mai priceputi vor putea castiga premii. De mare interes va fi si zona de VR by HTC Vive, unde poate fi testata realitatea virtuala.

– PlayStation va avea un stand animat de echipamente de realitate virtuala si de console pe care vizitatorii pot incerca cele mai noi titluri si jocuri multiplayer.

– Trust Gaming va incalzi atmosfera prin competitii de Fortnite si Heartstone (jucate pe tablete Huawei), iar corner-ul interactiv va avea, pe langa perifericele cunoscute, si masina de gaming unica in lume care le va permite celor interesati sa joace FIFA19.

Expozitia este deschisa publicului larg cu scopul educatiei si al divertismentului.

Similar Articles

One thought on “Testeaza cele mai noi tehnologii la Sun Tech Interactive

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.