Vă mai amintiţi de colegul nostru eXpander? El se „îndrăgostise” de o placă de bază de la GIGABYTE ce era echipată cu procesor Intel Atom.

Părerea mea despre acea placă era următoarea: „mmm…marfă, consumă puţin. Merge pentru Excel şi chestii pe care le face o secretară. Nimic special”. Ce legătură au cu AMD Fusion aceste lucruri?! Pai dragii mei, acum m-am îndrăgostit şi eu de o plăcuţă d-asta de bază care are şi procesor şi grafică integrată şi nu pentru că aş vrea să mă transform în secretară ci pentru că mi s-a acrit pur şi simplu să mă holbez după un player multimedia pentru sufragerie care să nu mă enerveze că ba nu are wireless, ba nu ştie să citească nu ştiu ce fel de subtitrări, ba se mişcă meniul în poze.

Cu alte cuvinte abordarea mea în acest articol va fi legată strict de această perspectivă, a unui calculator minuscul pentru sufragerie pe care voi încercă să mă uit la un film şi din când în când să ma joc şi altceva decât jocuri 2D din M.A.M.E.

 

 

Doresc să vă anunţ de acum că acest articol nu este o prezentare de produs ci a unei tehnologii indisponibile încă. În primul rând pentru că această placă de bază este încă la stadiul de engeeniering sample şi în al doilea rând pentru că nu există nici măcar preţ estimativ.

Aşadar, în cele ce urmează voi bate câmpii vis-a-vis de AMD Fusion şi posibilităţile pe care acesta le aduce, dar şi despre dotările pe care, până la urmă, le va avea această placă de bază.

Pages ( 1 of 5 ): 1 23 ... 5Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.