Micuţa placă de la GIGABYTE am testat-o în câteva ore, drept urmare nu am avut timp să îi studiez comportamentul foarte aprofundat. Totuşi, testele pe care le-am rulat pot sublinia foarte accentuat diferenţa de performanţă dintre Atom D510 şi Zacate E350.

 

Temperatura la care a ajuns E350 este destul de mare, însă niciodată nu vom rula pe un HTPC soft-uri ce vor utiliza procesorul precum Prime95.

 

Lăţimea de bandă a acestui procesor este penibilă chiar dacă memoriile erau setate pe 1333 MHz.

 

3D Mark 11 l-am rulat folosind preset-ul performance. Diferenţa de scor nu este enormă, însă având în vedere faptul că nici temperatura nu se schimbă o dată cu creşterea frecvenţei GPU-ului, de ce să nu îl folosim la 1,5 GHz.

 

Dacă este vorba de lucru pe un singur nucleu, E350 rulează aproape de două ori mai bine. Nu este un benchmark tocmai adecvat pentru target-ul acestui procesor, dar este o metodă de a măsura diferenţa de performanţă dintre cele două. Când au fost folosite ambele nuclee Intel Atom s-a descurcat ceva mai bine, însă diferenţa de performanţă dintre Atom D510 şi Zacate E350 este enormă.

 

La editarea de imagini rezultatele arată excelent pentru E350. A reuşit să editeze toate imaginile de două ori mai repede decât Atom D510.

 

Aparent, codarea video nu este punctul forte al lui E350. Cu toate astea s-a descurcat absolut la fel ca Atom D510 overclockat.

 

Graficul de deasupra arată un meci de League of Legends. Peak-ul reprezintă momentul chiar dinaintea spawn-ării de minions, iar drop-urile reprezintă momentele în care mă luptam cu alţi eroi şi erau folosite multe efecte datorită spell-urilor. Media a fost de 25 fps, un rezultat foarte slab pentru preferinţele mele, dar care mi-a permis să joc un meci până la final.

Pages ( 4 of 5 ): « Previous123 4 5Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.