Segmentul plăcilor de bază pentru gameri este, cam dintotdeauna, dominat de plăcile de bază din seria ROG. Deşi caracteristicile acestor plăci au depăşit cam tot timpul nevoile unui gamer şi am putea spune că au fost orientate mai mult către overclockeri şi entuziaşti, ele şi-au găsit adesea locul în carcasele computerelor gamerilor.

Plăci de bază care să întrunească cerinţele unui gamer au fost rar construite. De fapt, cele ce veneau echipate cu placă de sunet Creative Audigy 2 nu erau special concepute pentru gameri, ci pur şi simplu aveau integrată o placă de sunet bună.

Anul acesta, GIGABYTE şi alţi producători au găsit o formulă destul de interesantă de abordare a nevoilor gamerilor. Din păcate, plăcile de bază din seria G1-Killer nu se adresează tuturor gamerilor, ci doar celor care dispun de ceva mai mulţi bani.

Acest prim articol are ca subiect cea mai „meseriaşă” placă de bază de la GIGABYTE, din punctul meu de vedere. Vom discuta despre felul în care doreşte producătorul taiwanez să se adreseze gamerilor cu această serie şi vom testa un pic placa de reţea ce o găsiţi integrată pe oricare placă de bază din această serie, BigFoot Killer e2100.

Când au apărut plăcile de reţea BigFoot pe piaţă, s-a creat un buzz destul de mare şi feedback-ul a fost pozitiv din partea utilizatorilor. Cam la fel cum a fost întotdeauna şi cu plăcile audio Creative.

Aşadar, având integrate două componente esenţiale pentru un gamer, putem spune că această placă de bază este special gândită pentru gameri.

 

 

Hai să vedem ce alte caracteristici importante mai sunt înglobate în această placă de bază, dar şi în restul componentelor seriei.

Pages ( 1 of 7 ): 1 23 ... 7Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.