GIGABYTE, în acelaşi trend ca toţi producătorii de plăci de bază ce se respectă, a lansat pentru noile procesoare de la Intel o sumedenie de plăci de bază. Aşa cum am învâţat de la seriile anterioare de plăci de bază, plaja de asemenea produse pentru un singur chipset este foarte mare în cazul lui GIGABYTE.

Tot de la seriile anterioare am învâţat şi că cel mai bine balansat model este UD5. Adică de cele mai multe ori, plăcile de bază ce au terminaţia UD5 vin la un preţ accesibil şi au alură de produs high-end.

Deci, astăzi vom observa dacă cea mai recentă placă de la GIGABYTE ce poartă titulatura de UD5 se ridică la nivelul aşteptărilor.

La prima vedere observăm că preţul este sesizabil mai mare decât al plăcii de bază din seria P55 pe care inevitabil o va înlocui. Cu alte cuvinte, la finalul acestui articol ar trebui să putem trage o concluzie vis-a-vis de această diferenţă de preţ.

So, avem un chipset nou care oferă suport pentru un procesor nou. Dar altceva nene? Adică au apărut tehnologii noi şi Intel nu a integrat încă suport pentru USB 3.0 în PCH. Ei bine dragilor, aici intervine producătorul. El are rolul să aromeze în cel mai exotic mod produsul. Iar Acest UD5 este „pă val” şi aduce multe chestii trendy, mai puţin BIOS EFI, dar ăsta nu este un aspect aşa important deoarece BIOS-ul nu trebuie în mod neapărat să arate atât de bine cât să fie funcţional.

 

 

Hai să vedem ce bunătăţi ne aduce această placă de bază şi mai ales dacă ni se par interesante, nouă ăstora care ne facem veacu prin jocuri.

Pages ( 1 of 4 ): 1 234Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.