Bundle-ul nu este foarte bogat, dar nu ştiu sigur dacă sample-ul a fost persiflat de altcineva înainte de a fi testat de noi.

 

Noile plăci de bază de la GIGABYTE, de culoare neagră, arată chiar cool. Iar puţinul albastru de pe radiatoare parcă o face să se asorteze într-un mod special culorii Intel.

 

Deşi există 3 slot-uri PCIe de lungimea unui slot 16x, doar cel de sus funcţionează la 16x, cel din mijloc fiind capabil de maxim 8x, iar cel din parte inferioară poate rula doar la 4x. De asemenea, ţineţi cont de faptul că placa de bază oferă suport atât pentru 2 way SLI, cât şi pentru CrossFire X format din două plăci video.

 

Pentru front panel avem posibilitatea să instalăm atât 4 port-uri USB 3.0 cât şi 4 port-uri USB 2.0, dintre care două sunt cu „Charge ON/OFF”. Cele două port-uri SATA albe suportă viteză de transfer de 6Gbps, iar cele negre de 3Gbps. Toate cele 6 port-uri SATA sunt puse la dispoziţie de către chipset.

 

Pe UD5 avem prezente atât buton de Power, cât şi pentru Reset şi CLR CMOS, însă acestea două din urmă sunt mici şi greu de zărit.

 

 

Cele 4 port-uri USB 3.0 plasate pe panoul I/O pot funcţiona şi în modul Turbo USB 3.0, adică poţi câştiga 10% mai multă lăţime de bandă pentru aceste port-uri. Trebuie precizat că atunci când se va folosi această opţiune slot-ul PCIe va fi capabil să ofere doar 8 lane-uri.

 

 

Pages ( 3 of 4 ): « Previous12 3 4Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.