Pentru testarea lui i7 860 am folosit un cooler Scythe KamaCross. Totuşi în condiţii de overclock am renunţat la cooler-ul de la Scythe pentru ca pe la aproximativ 4 GHz tot primeam restarturi din cauza temperaturii.

Cooler-ul box al lui i7 860 nu l-am folosit decât pentru a prezenta cât de jalnic se descurcă şi la frecvenţă stock. Aşadar temperaturile imense de mai jos sunt de la această minunăţie a naturii de cooler care este mai mic decât un cooler box de la orice alt quad-core lansat de Intel.

 

Cooler-ul Box

 

Scythe KamaCross cu ventilator stock

 

Scythe KamaCross cu ventilator Ultra Kaze@3000rpm

 

Concluziile nu sunt greu de tras, folosind un ventilator ceva mai bun s-a descurcat şi Kama ceva mai bine. Totuşi, acest cooler îl recomand doar utilizatorilor ce nu vor folosi i7 860 în condiţii de overclock.

 

Overclocking

Testele de performanţă pe care le veţi vedea în paginile ce urmează le-am rulat la frecvenţa de 4 GHz. Totuşi, acest procesor este stabil pentru utilizare zilnică la 4,4 GHz şi cu o răcire cu lichid mai bună decât a mea este posibil chiar la o frecvenţă mai mare.
Aşadar pentru teste am ales 4 GHz pentru că această frecvenţă va putea fi atinsă de orice utilizator cu un minimum de efort.

 

Pages ( 6 of 10 ): « Previous1 ... 45 6 78 ... 10Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.