Poate că cele văzute în pagina precedentă nu v-au impresionat, însă gândiţi-va că există puţine coolere care „out of the box” oferă şi contact perfect şi disipare bună. Oricum, pentru preţul său oferta este extrem de generoasă. Dacă excludem ventilatorul din pachet, ajungem la un preţ comparabil cu majoritatea cooler-elor cu talpa „lighean”.

Anyway, cooler-ul de la NoiseBlocker îl recomand doar posesorilor de AMD şi curajoşilor dispuşi să îşi piardă garanţia cooler-ului finisându-l. Spre surprinderea mea, pe procesorul de la AMD, contactul a fost extrem de bun şi şi comportament-ul cooler-ului a fost pe măsura aşteptărilor.

Am observat totuşi că dacă TDP-ul creşte, şi comportamentul său începe să se modifice. Deşi în mod normal un cooler ale cărui heatpipe-uri trec pe deasupra pastilei de siliciu oferă performanţă mai bună atunci când se instalează un ventilator mai bun (evident dacă are şi lamelele destuld e apropiate), NB-TwinTec nu a prea reuşit să ofere rezultate spectaculoase. Ba mai mult, căldura tinde să se acumuleze în zona imediat deasupra procesorului şi să se creeze diferenţe de temperatura destul de mare între partea radiatorului în care suflă ventilatorul şi bază.

Sincer să fiu,  am rămas cu impresia că exemplarul testat de mine ar avea chiar el o problemă. Dar trecând peste cele de mai sus, în mod sigur este nevoie de o nouă revizie. Poate data viitoare talpa va fi perfect plană.

Oricum, dacă nu se urmăreşte vreun „crazy overclocking” pe aer, TwinTec se descurcă bine.

Plusuri şi minusuri ale lui NoiseBlocker NB-TwinTec

+ Aspect
+ Silenţios
+ Compatibilitate
+ Calitatea construcţiei
+ Pachet bine pus la punct

– Talpa extrem de neatent construită

 

  • Noiseblocker NB-TwinTec poate fi cumpărat de aici
  • Noiseblocker NB-TwinTec poate fi cumpărat la preţ redus de aici însă doar până la 31 dec 2009
  • Ventilatorul MULTIFRAME S-SERIES L-M12P poate fi cumpărat separat de aici

Pages ( 6 of 6 ): « Previous1 ... 45 6

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.