La sfârşitul anului trecut, Kingston lansaseră un nou SSD din gama Value, cu o capacitate de 40GB cu performanţe pregătite pentru a găzdui sistemul de operare şi, foarte important, cu un preţ accesibil: SNV125-S2/40GB. Sau Kingston SSDNow 40GB Accelerator Drive. Un produs pe care l-am apreciat foarte mult, deoarece oferea performanţe net superioare oricărui HDD, pentru un preţ rezonabil (pentru un SSD).

Dacă aţi urmărit site-ul nostru, atunci ştiţi că familia V Series şi V+ Series, realizate de Kingston, au beneficiat recent de o reîmprospătare, noile modele aducând controller-e noi, performanţe îmbunătăţite şi, foarte important, suport TRIM. Ei, uite că a venit şi rândul micuţului boot-drive să fie reproiectat, iar rezultatul este modelul SNV125-S2/30GB.

Anunţat iniţial în luna Ianuarie în cadrul CES 2010 din Las Vegas, noul model a fost lansat oficial la nivel mondial la începutul lunii Martie, iar în momentul de faţă  este deja disponibil şi la noi în foarte multe magazine de specialitate.

În cadrul acestui articol vom avea ocazia să vedem cum se comportă BootDrive-ul în practică, atât singur cât şi alături de un frăţior geamăn, în configuraţie RAID 0.

 

 

Urmează să discutăm puţin despre specificaţii, pentru a ne face o idee despre performanţele pe care să le aşteptăm de la noul BootDrive.

 

Pages ( 1 of 11 ): 1 23 ... 11Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.