Xtrfy, compania aceea suedeză ce colabora pe vremuri cu NIP, au anunțat astăzi că variantele MZ1 și M42 vor deveni și wireless.

M42 este primul lor mouse cu cocoașa transformabilă. Iar MZ1 este mouse-ul pe care aceștia l-au conceput împreună cu un jucător de Q3/Youtuber. Avem review-uri pentru ambele.

Variantele cu fir ale acestor doi șoareci sunt echipate cu senzorul PMW3389, iar versiunile wireless cu PAW3370. Cu siguranță au procedat la fel ca și în cazul generațiilor precedente și au folosit fix aceleași componente electronice și același firmware și același wireless ca pe M4 Wireless. Model al cărui input lag nu prea ne-a mulțumit.

În ceea ce privește greutatea, Xtrfy au anunțat că M42 Wireless cântărește 67 grame, iar MZ1 Wireless 61 grame.

De asemenea, în comunicatul de presă au anunțat și seria G5 de mousepad-uri.

Xtrfy

Dar poate cea mai importantă parte a anunțului o reprezintă colaborarea cu Lizard Skins, companie ce produce benzi de aderență decupate special pentru anumite dispozitive. De acum vor produce și pentru găurile Xtrfy.

Grip-urile o sa fie disponibile din luna aprilie, mousepad-urile la fel. Iar M42 din luna mai, în vreme ce MZ1 o sa devina disponibil abia în luna iunie a anului 2022.

Xtrfy Lizard Skins

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.