Dacă aţi mai citit articolele mele, probabil aţi observat că am mai menţionat pe ici-colo câte un produs care intră în lista mea de produse preferate. Deşi la toate produsele testate mi-a plăcut câte ceva, o parte din ele aveau ceva în plus care le-au făcut speciale. Iar acum, ASUS Bravo 220 este, pentru mine, cel mai special dintre ele.

Cum vă ziceam şi la începutul articolului, GT220 se află la o răscruce de drum, şi are nevoie de ceva extra pentru a fi luată mai uşor în seamă de una din cele două categorii posibile de utilizatori. Iar ASUS tocmai asta au făcut: au echipat placa cu ditamai radiatorul pentru răcire pasivă, au scăzut puţin frecvenţele pentru a reduce consumul şi temperatura, au pus în cutie un bracket low-profile şi au adăugat cel mai delicios lucru pe care puteau să-l pună – o telecomandă. Şi astfel i-au dat acestui produs o destinaţie foarte clară: HTPC-urile.

Până nu demult consideram că un kit wireless ieftin e o soluţie excelentă pentru a sta comod în pat şi a derula genericele serialelor preferate. Şi încă rămâne o soluţie viabilă. Dar odată ce te-ai obişnuit să foloseşti telecomanda, nu-ţi mai trebuie altceva. Probabil că un Logitech MX Air ar fi mai distractiv, dar e mai scump decât Bravo 220. Sau probabil o telecomandă Logitech Harmony, dar aceasta costă de cel puţin două ori mai mult decât Bravo 220.

Tocmai din aceste motive consider ASUS Bravo 220 un produs extraordinar de bun pentru HTPC-uri: îşi face treaba extrem de bine, are un bundle excelent şi, cel mai important, nu costă o mână şi un picior. Şi deşi un GT220 are preţ de pornire de la aproximativ 230RON, preţul de 360RON pe care-l plătim pentru un Bravo 220 e mai mult decât justificat.

Am întins perioada destinată testelor acestui produs şi publicarea acestui articol până la limita nesimţirii. Practic am şi uitat exact când mi-a ajuns în teste… Iar motivul e cât se poate de simplu: e un produs extraordinar. Iar acum, că articolul e publicat, rămâne să scot placa din sistem, să o pun în cutie şi să o expediez înapoi, cu un gust amar, dar cu satisfacţia că am mai adăugat o componentă în lista mea de „Perfect HPTC”.

 

Şi nu mai îmi rămâne decât să fac un „bad pun”: Bravo, ASUS pentru Bravo 220!

 

 

Plusuri şi minusuri pentru ASUS Bravo 220

+ Bundle excelent
+ Răcire pasivă eficientă
+ Performanţe foarte bune în multimedia
+ Preţ de achiziţie bine justificat
Pages ( 12 of 12 ): « Previous1 ... 1011 12

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.