Şi de această dată modelul de la ASUS pe care l-am avut în teste este varianta finală disponibilă în retail, aşa că vom arunca o privire şi peste ambalajul original.

 

Acesta e ambalajul original. Destul de diferit faţă de cutiile cu care ne-au obişnuit cei de la ASUS. Deja ştim că avem de-a face cu un produs special 🙂

 

O scurtă privire la interior ne oferă toate informaţiile despre conţinutul ambalajului.

 

Dragilor, bundle-ul este primul indiciu fizic care ne informează că avem de-a face cu o placă video destinată HTPC-urilor. Pe lângă nelipsitele cărţulii şi discuri, mai avem un bracket low-profile (pe care l-aţi văzut deja pe prima pagină), o telecomandă şi un senzor pentru telecomandă. How cool is that?

 

Design-ul telecomenzii nu e printre cele mai elegante…

 

… însă e un exemplu perfect de „form follows function”. Telecomanda stă foarte bine în mână, e foarte confortabilă, priza e bună iar butoanele pot fi apăsate cu uşurinţă din poziţia normală a degetelor. Butoanele au o aderenţă bună şi se apasă suficient de uşor încât să nu depui efort prea mare, dar suficient de greu pentru a nu fi apăsate din greşeală. Pentru alimentare sunt necesare două baterii normale R6.

Butoanele multimedia îndeplinesc aceleaşi funcţii precum tastele multimedia de la tastatură iar butoanele direcţionale au aceeaşi funcţionalitate precum săgeţile de la tastatură. Aşa că, dacă ţineţi neapărat, veţi putea juca DIRT2 cu telecomanda :))

 

Senzorul pentru telecomandă. Acesta se conectează pe USB şi include şi un senzor de lumină, care va ajusta luminozitatea ecranului în funcţie de lumina ambiantă. Evident, această funcţie poate fi dezactivată.

 

 

 

 

Şi o privire de jur-împrejur. Placa e dominată de masivul radiator, care acoperă aproape în întregime placa. Ca şi conectori, chiar nu avem de ce ne plânge: un conector VGA, unul DVI şi unul HDMI.

 

 

Şi aşa arată placa cu bracket-ul low-profile montat. E foarte bine că nu pierdem conectori prin montarea acestui bracket, dar trebuie avută atenţie la fixarea conectorului VGA, deoarece spaţiul de lucru disponibil e destul de mic, şi există riscul să deterioraţi cablul.

 

 

Pages ( 3 of 12 ): « Previous12 3 45 ... 12Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.