Temperatură – Regim Idle

 

În Idle, modelul de la ASUS atinge o temperatură respectabilă de 48 grade Celsius, cu ventilatorul rulând la doar 36% din viteza maximă. Mai e totuşi puţin de lucrat la Power Management, deoarece, după cum observaţi, frecvenţa memoriilor nu scade foarte mult.

Temperatură – Regim Load

 

În regim Full Load, temperatura se stabilizează la 80 grade Celsius, o valoare destul de decentă pentru temperaturile cu care ne-a obişnuit HD5750.

Temperatură – Regim Load – Overclocking

Pe modelul de la ASUS am reuşit să atingem nişte frecvenţe frumoase: 870 MHz pentru GPU şi 1338 MHz pentru memorie. Cei 870 MHz reprezintă limita la care software-ul ne-a lăsat să urcăm frecvenţa GPU-ului. În momentul în care setam o frecvenţă mai mare şi o aplicam, software-ul sărea automat la valoarea 870. Oricum, e important ca toate plăcile să poată atinge această frecvenţă, şi atunci vom şti că limitarea nu vine de la placa testată.

Să vedem cum stăm cu temperatura.

 

Valoarea maximă atinsă a fost de 87 grade Celsius, iar ventilatorul a ajuns la 45% din viteza maximă. În ciuda formei ridicole, coolerul îşi face bine treaba, şi permite o supratactare destul de consistentă a frecvenţelor, fără ca temperatura sau nivelul de zgomot să ajungă la valori mult prea ridicate.

Aşadar, ASUS EAH5750 Formula se descurcă destul de bine în practică.

 

 

Pages ( 5 of 17 ): « Previous1 ... 34 5 67 ... 17Next »

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.