Performanta simplificata

In trecut au tot existat discutii vis-a-vis de faptul ca folosesc CS:GO si ca diferentele dintre placi pot fi si de ordinul sutelor de cadre pe secunda. Este un joc extrem de popular in continuare si atata vreme cat o sa existe ca activate eSports eu il voi folosi. Sunt foarte multi jucatori profesionisti care, evident, doar asta joaca si au placi video varf de gama. Ca de exemplu RTX 2080 Ti.

Asadar mi se pare o componenta extrem de importanta a suitei de teste.

Mai jos aveti media testelor per rezolutie, iar sub aceste prime 3 grafice aveti si media fara CS:GO. Ca sa puteti sa judecati si singuri in caz ca nu jucati CS:GO si nu va intereseaza cum se descurca vreo placa video in acest joc.

Tendinta este ca CS:GO sa ruleze ceva mai bine pe GPU-urile AMD, insa, GPU-urile Nvidia ofera un framerate minim (in timpul traversarii unui smoke) mult mai bun. Si cum am vazut in materialul cu Ryzen 3000 ca se poate face ceva la nivel hardware astfel incat sa ruleze mai bine acest joc, nu ii impiedica nimic pe Nvidia sa isi imbunatateasca performanta in CS:GO.

 

Average – all tests

 

Average – without CS:Go

 

 

Pages ( 10 of 11 ): « Previous1 ... 89 10 11Next »

2 thoughts on “Review: AMD Radeon RX 5700 & Radeon RX 5700XT

  1. Se pare ca intr-un final AMD a reusit sa mai aduca cativa copii pe lume si intr-un final nu au dezamagit aiurea „fanii”.

    Sa fiu complet sincer, mai tare ma bucura faptul ca Nvidia s-au ambalat si au produs repede „Super” series la preturi teoretic mai bune. Adica, la finalul zilei, ca si pe partea cu Intel, vrem sa vedem ce se mai poate intampla mai departe cand „the big dog” este incoltit.

    Pacat ca pe partea Intel nu o sa vedem asta prea curand.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.