Asus Maximus III Formula este o placă de bază pe departe extrem de dotată. La prima privire nu pare cine ştie ce însă în momentul în care pui mâna pe ea şi vezi ce ştie să facă şi grija cu care a fost construită este destul de greu să nu îţi placă.

Dacă ar fi avut dimensiunile lui Gene ar fi fost chiar placa de bază ideală pentru un PC de LAN Party, uşor de plimbat dar în acelaşi timp super dotat. Oricum, pentru un sistem care va sta în casă toată ziua nici nu cred că ne putem dori mai mult, evident dacă avem atâţia bani:).

So, aşa cum am mai zis, această placă de bază este foarte dotată şi pe lângă asta vine şi cu mici îmbunătăţiri ale layout-ului. Adică clemele de prindere ale plăcilor video sunt făcute de aşa natură încât să putem scoate plăcile video indiferent de grosimea lor sau dacă sunt două plăci dual-slot.

O altă caracteristică foarte interesntă pentru utilizatorii mai ne-experimentaţi este MemPerfect. Aceştia nu vor fi nevoiţi să tot încerce să modifice latenţele memoriilor pentru că BIOS-ul se va ocupa singur de asta. Mai există şi CPU Level-Up care vine şi ea în ajutorul aceloraşi utilizatori.

Anyway, Maximus III Formula este potrivită oricărui fel de utilizator deoarece vine cu opţiuni atât pentru începători în tweaking cât şi pentru avansaţi în overclocking. Cel mai bun exemplu este opţiunea ce permite dezactivarea tuturor dispozitivelor integrate, inutile unui overclocker.

 

 

Plusuri şi minusuri ale lui Asus Maximus III Formula

+ layout şi design îngrijit
+ performanţă foarte bună
+ dotări şi caracteristi

– poziţia port-urilor SATA pentru ODD
– poziţia port-urilor SATA pentru SpeedingHDD (puteau fi aşezate lângă celelalte)
– un singur port gigabit LAN

 

  • Asus Maximus III Formula poate fi cumpărat de aici
Pages ( 6 of 6 ): « Previous1 ... 45 6

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.