Performanta gaming

Inainte de orice trebuie sa stiti ca toate GPU-urile din grafice au fost testate pe platforma noastra de teste a carui procesor este un i9 9900K la 5 GHz.

Stiu ca pare o comparatie cam ciudata, insa sunt foarte multi oameni, inclusiv eu, care ar dori sa foloseasca un astfel de laptop in locul unui desktop.

Incepem cu 3D Mark seria de teste, insa, asa cum v-am mai zis, este doar un indicator, nu litera de lege. In rest, rezultatele sunt asa cum ma asteptam, foarte jos. Si asta se intampla pentru ca frecventa lui RTX 2070 mobile este mica. Si este mica dint-run motiv foarte simplu, temperatura. Cu cat frecventa este mai mare, cu atat caldura degajata este si ea mai mare.

Pana la urma acest RTX este unul destul de limitat fata de varianta de desktop. De asemenea, procesorul are si el o plaja foarte mare in care ii variaza frecventa in functie de de temperatura. Si daca la inceputul unui test cand laptop-ul este rece vedem 300 fps, dupa nici 2 minute framerate-ul scade. Si asta o sa vedeti in CS:GO.

Acest joc, desi este extrem de prost si slab si vechi si orice atribut va trece voua prin cap, este extrem de sensibil la schimbarile de frecventa ale CPU-ului.

 

 

 

Pages ( 4 of 7 ): « Previous123 4 567Next »

Leave a Reply

One thought on “Review: Asus ROG Zephyrus S GX502GW

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.