Gaming Marathon 2021 aduce fata in fata doua generatii, a tinerilor si a parintilor respectivi. Evenimentul se va desfasura online, cu ajutorul streamerilor. Vor fi prezenti peste 30 de streameri care vor interactiona cu comunitatea pe parcursul a peste 15 ore.

Membrii Good Gaming League vor arunca o provocare parintilor lor si ii vor invita sa se joace si povesteasca alaturi de ei.

Astfel, ii avem pe Gannicus, Amy Claire, ZaSami, Jaxi sau Madalin. Vor vorbi despre primele lor contacte cu lumea jocurilor video, despre cum parintii i-au sustinut si despre modul in care acest lucru a contat pentru cariera lor.

Jaxi va face echipa impreuna cu tatal sau. Ei se vor juca Counter Strike 1.6 si Global Offensive impotriva altor echipe formate aleatoriu, pe durata live-ului, de mebrii comunitatii.

Madalin se va ocupa de organizarea turneelor de Brawl Stars pe canalul sau. In cadrul acestora, doritorii se vor confrunta in echipe de cate 2, alaturi de unul dintre parinti.

 

Toti VS Nexus Gaming

In cadrul Gaming Marathon 2021, gamerii pasionati de PUBG Mobile ii vor putea infrunta pe membrii din echipa Nexus Gaming. Toata actiunea se va desfasura pe stream-ul lui Tedereu. De asemenea, el va avea si rolul de comentator.

Cei care reusesc sa iasa victoriosi in fata membriilor Nexus Gaming au ocazia de fi recompensati cu smartphone-uri de gaming.

Jocurile video fac parte din viata noastra cotidiana. La aceasta editie a Gaming Marathon vrem sa aratam ca ele pot fi un nou liant intre copii si parinti. Un nou mod de a petrece timp împreuna care sa nasca momente de apropiere, amuzament si conversatie – spune Tudor Daescu, co-organizator al Gaming Marathon.

 

Ceva si pentru nostalgici

Evenimentul principal in cadrul Gaming Marathon 2021 va fi focusat catre jocurile clasice, care pun accentul pe inteligenta si prezenta de spirit. Streameri precum Andrei RO, Alexa TV, Theo Zeciu si Bobospider vor lua parte la partide de Speed Chess, Monopoly si Gartic Phone.

Daca tot am deschis cutia cu amintiri, trebuie sa mentionam si ca Bobospider va face o incursiune in lumea jocurilor remastered. O idee interesanta atat pentru parinti, cat si pentru cei mai tineri pasionati de titlurile clasice. Astfel, Bobospider va juca pe parcursul mai multor ore titluri care si-au creat un renume in lumea gaming-ului: Tetris 99, Super Mario Bros. pentru Nintendo Switch, Dr. Mario, Donkey Kong, Punch-Out!!!, Zelda, Warcraft 3 sau DOOM 64, care nu de mult a avut parte de o portare pentru PC.

Gaming Marathon online va lua startul sambata, 12 iunie, incepand cu ora 10:00.

Similar Articles

One thought on “Gaming Marathon 2021 aduce impreuna copiii si parintii lor

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.