EyeFinity este o invenţie ce aduce un plus de distracţie, mai ales în jocurile cu maşini în care sentimentul de viteză devine exagerat. De ce am decis să testăm folosind această configuraţie? Pentru că o aşa putere trebuie dezlănţuită cumva, iar monitoarele cu rezoluţie 1680*1050 sau 1920*1080 nu prea par să pună la încercare bestia.

 

„Bine, bine, dar de ce nu ai băgat bă nene un monitor de 30 inci?”. Pentru că e ca şi cum te-ai uita la un meci de tenis din poziţia fileului. Iar un singur monitor nu permite exagerarea lateralelor câmpului vizual ca în cazul unui setup Eyefinity.

Am jucat şi pe un televizor FullHD de 42″ şi pe un setup cu 3 monitoare şi diferenţa dintre cele două a fost că folosind televizorul mi-am asigurat o durere de cap ce a durat 2 zile, iar setup-ul EyeFinity s-a dovedit a fi chiar distractiv.

 

 

 

H.A.W.X. a fost singurul joc pe care l-am rulat folosind AntiAliasing deoarece este singurul joc care oferă un framerate  suficient de mare încât să ne permitem acest mic sacrificiu. Restul jocurilor sunt la limita jucabilităţii şi chiar vă recomand să urcaţi frecvenţele în astfel de situaţii.

 

 

Pages ( 17 of 18 ): « Previous1 ... 1516 17 18Next »

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.