Afirmam la începutul acesti aventuri că mi se pare greu de spus ce este ARES. După toate peripeţiile şi toate testele am ajuns la concluzia că defapt numele defineşte atitudinea pe care o va avea stăpânul unei astfel de bestii.
Da, aveţi perfectă dreptate când spuneţi că este scumpă, însă în niciun caz nu este overpriced. E ca şi cum ai spune că o pictura de van Gogh este overpriced. E drept că nu este o placă video unicat, dar nici de serie nu este aşa că o comparaţie cu un Lamborghini Reventon pare chiar normală.

Performanţa nu este ieşită din comun şi cifrele par a fi împotriva lui ARES, dar spre diferenţă de banalul Radeon 5970, ARES m-a făcut să încep să privesc cu alţi ochi gaming-ul pe soluţii multi-GPU. Nu m-am jucat exagerat de mult Bad Company 2 în toată perioada cât am testat această monstruozitate, însă timpul petrecut în joc nu m-a făcut să mă enervez absolut deloc. Foarte ciudat faptul că am fost mulţumit de comportamentul lui ARES într-un shooter şi chiar am de gând să aprofundez această problemă după ce ARES se va întoarce din periplurile naţionale.

Testele le-am rulat exclusiv la 1680*1050 şi FullHD deoarece acestea sunt rezoluţiile native pe care le suportă monitoarele LCD cu refresh de 120Hz.
Ce legătură are refresh-ul? Păi scade timpul de reacţie al umanoidului din spatele tastaturii, iar dacă cumva ARES nu e în stare să menţină un timp scăzut de recompunere al imaginii, măcar monitorul să ajute cumva în reducerea lag-ului.

Este undeva aproape de imposibil să recomand aşa ceva şi cei ce îşi permit o vor alege oricum singuri pentru că alegerea celei mai scumpe plăci video este cel mai uşor lucru din lume….dacă ai banii necesari evident.

Ce primeşti când azvărli atâţia bani pe o singură componentă? Tot ce îţi doreşti. Fie că e vorba de dorinţa de a te evidenţia în faţa prietenilor, fie că este vorba de dorinţa de a overclock-a o placă video până în punctul în care Radeon 5970 mai greu ajunge.

 

Oricum am privi situaţia, feeling-ul pe care îl ai când îţi rulează aşa ceva în PC este unic iar reacţiile prietenilor când o văd sunt pur şi simplu priceless. Cred că am auzit OMG într-o singură zi cât am auzit toată viaţa:).

Dată fiind natura acestui produs, nu vor exista nici minusuri şi nici plusuri, dar este my choice, e pur şi simplu awesome.

 

 

 

Pages ( 18 of 18 ): « Previous1 ... 1617 18

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.