Performanta jocuri  – medie

Asa cum era de asteptat, 9700K este in continuare cel mai bun procesor doar pentru jocuri. In schimb, daca adaugi la socoteala si streaming in timp ce te joci lucrurile stau altfel. Dar in acest material tratam strict joaca.

Si am ramas suprins sa vad rezultatele individuale ale lui 3900X si 3700X. Progresul de la 2700X este pur si simplu fenomenal. Sunt super aproape ambele procesoare noi de la AMD de 9900K. Si se observa niste progrese uriase in jocuri stupide precum CS:GO.

O sa trebuiasca sa le verific comportamentul si in overclocking. Daca se mentine acelasi raport, e posibil ca in toamna sa schimb platforma de test si sa trec pe AMD.

 

AMD Ryzen 7 3700X & Ryzen 9 3900X review | WASD
Frames per second

 

AMD Ryzen 7 3700X & Ryzen 9 3900X review | WASD
Frames per second

 

Pages ( 11 of 12 ): « Previous1 ... 910 11 12Next »

Similar Articles

13 thoughts on “Review: AMD Ryzen 9 3900X & Ryzen 7 3700X

  1. cald afara, cald inauntru, arde carcasa……. Au fost multe speculatii dar se adeveresc și sincer ma bucur. Lipsesc niste mici amanunte precum raportul pret/perfoormanta care pentru mine a decis mereu in favoarea AMD, comportamentul memoriilor si impactul frecventei lor pe seria noua mai ales ca specifiicatiile placilor ASUS la acest capitol sunt mai mici și oarecum dezamagitoare. Astept si sper sa apara de la voi articole comparative ale placilor de baza. Ma apuca nostalgia cand vad ventilatorul ala mic de pe placile de baza…… si ce zgomotos era uneori……

  2. Nu prea cunosc piata de procesoare amd, mergand pe intel de mai bine de o decada. Poti sa imi recomanzi unul pt editare si conversii video?

  3. Este un procesor puternic, il detin eu
    Fac doar editare video, nu va pot spune mai multe despre jocuri, dar si aici e foarte capabil!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.