Aorus X570 Master

Aorus X570 Master este unul din reperele premium ce este destinat noilor procesorare Ryzen. Si cum este o placa de baza ce se respecta, aceasta vine cu o paleta larga de optiuni utile atat unui build bench test, cat si unuia standard.

Backpanel-ul este dotat destul de generos, pe acesta gasindu-se cele 5 porturi analogice audio, un port iesire audio optic, doua porturi LAN, un port USB 3.1 Type-C,  trei porturi USB 3.1, doua porturi USB 3.0 din care unul poate fi utilizat pentru a flash-ui BIOS-ul, patru porturi USB 2.0, conectorii pentru Wi-Fi, buton Clear CMOS si buton Q-Flash+.

VRM-ul placii Aorus X570 Master este alcatuit din 14 faze, avand controller digital Infineon si heatsink-uri direct touch.

Mai mult de jumatate din spatele placii este invelit intr-un aliaj metalic ce se intinde pana-n backplate si VRM.

Chipsetul X570 este racit atat de catre un radiator, cat si de un ventilator.

Placa este dotata cu senzori de temperatura onboard, iar in pachet se mai gasesc alti doi senzori externi. Aceasta suporta pana la 7 ventilatoare ce pot fi alimentate direct de pe placa, iar pozitionarile acestora sunt doar pe margini, pentru a ajuta orice maniac de wire management: 3 in partea inferioara a placii, in stanga slot-urilor ram si alte doua deasupra alimentarii ATX.

 

 

Pages ( 2 of 12 ): « Previous1 2 34 ... 12Next »

13 thoughts on “Review: AMD Ryzen 9 3900X & Ryzen 7 3700X

  1. cald afara, cald inauntru, arde carcasa……. Au fost multe speculatii dar se adeveresc și sincer ma bucur. Lipsesc niste mici amanunte precum raportul pret/perfoormanta care pentru mine a decis mereu in favoarea AMD, comportamentul memoriilor si impactul frecventei lor pe seria noua mai ales ca specifiicatiile placilor ASUS la acest capitol sunt mai mici și oarecum dezamagitoare. Astept si sper sa apara de la voi articole comparative ale placilor de baza. Ma apuca nostalgia cand vad ventilatorul ala mic de pe placile de baza…… si ce zgomotos era uneori……

  2. Nu prea cunosc piata de procesoare amd, mergand pe intel de mai bine de o decada. Poti sa imi recomanzi unul pt editare si conversii video?

  3. Este un procesor puternic, il detin eu
    Fac doar editare video, nu va pot spune mai multe despre jocuri, dar si aici e foarte capabil!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.