Asus ROG Crosshair VIII Hero (Wi-Fi)

Si cum ne-a obisnuit Asus in ultimii ani, pentru divizia de premium tier alte placilor de baza ROG, sunt doua mari si late. Maximus pentru Intel si Crosshair pentru AMD.

Si tovarasa Crosshair VIII Hero este prima placa de la Asus ROG cu chipset X570, ce vine cu trei slot-uri m2 PCIe 4.0, ce-s suficiente pentru a satisface un mare procentaj de utilizatori. Eu unul am fost suprins sa vad ca cele doua placi Maximus XI, Formula si HERO, vin doar cu doua port-uri de m2.

Si cum SSD-urile pe PCIe 4.0 se incing destul de rau, Asus a implementat un radiator ce acopera in intregime port-urile aferente si are montat si un ventilator.

Aceasta suporta pana la 128 GB Ram DDR4 in cele patru slot-uri aflate pe placa. Exista si suport pentru 2way SLI sau 3way Crossfire, insa sunt oricum tehnologii ce atrag putin spre deloc cand vine vorba de un utilizator clasic.

Aceasta vina cu o serie numeroasa de port-uri pe backplate, anume 6 port-uri audio din care 5 analogice si una optica, doua port-uri LAN, un port USB Type-C, 11 port-uri USB dintre care unul pentru BIOS, conectorii antenelor Wi-Fi si cele doua butoane pentru BIOS.

 

Pages ( 3 of 12 ): « Previous12 3 45 ... 12Next »

13 thoughts on “Review: AMD Ryzen 9 3900X & Ryzen 7 3700X

  1. cald afara, cald inauntru, arde carcasa……. Au fost multe speculatii dar se adeveresc și sincer ma bucur. Lipsesc niste mici amanunte precum raportul pret/perfoormanta care pentru mine a decis mereu in favoarea AMD, comportamentul memoriilor si impactul frecventei lor pe seria noua mai ales ca specifiicatiile placilor ASUS la acest capitol sunt mai mici și oarecum dezamagitoare. Astept si sper sa apara de la voi articole comparative ale placilor de baza. Ma apuca nostalgia cand vad ventilatorul ala mic de pe placile de baza…… si ce zgomotos era uneori……

  2. Nu prea cunosc piata de procesoare amd, mergand pe intel de mai bine de o decada. Poti sa imi recomanzi unul pt editare si conversii video?

  3. Este un procesor puternic, il detin eu
    Fac doar editare video, nu va pot spune mai multe despre jocuri, dar si aici e foarte capabil!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.