Temperaturi

Temperaturile de mai jos au fost inregistrate folosind cooler-ele box. Este important de stiut la ce sa te astepti cand vine vorba de racirea din pachet.

In Prime 95 Blend exista niste momente in care temperatura atinge un maxim ireal si alte momente in care temperatura este identica cu cea pe care o vedem cand un procesor este utilizat 100% de catre Premiere Pro.

Ceea ce vedeti mai jos nu sunt temperaturile ireale. Acele temperaturi nu pot fi atinse decat cu astfel de teste si le consider inutile.

Asa cum am mai spus, cand este folosita o racire mai puternica perioada de sustinere a frecventei de boost este mai mare si rezultatele obtinute in testele de performanta sunt si ele mai mari si din acest motiv am testat atat cu Wraith Prism, cat si cu Asus Ryujin 360.

 

Full load Ryzen 9 3900X

Ryzen 9 3900X

 

Full load Ryzen 7 3700X

Ryzen 7 3700X

 

Pages ( 6 of 12 ): « Previous1 ... 45 6 78 ... 12Next »

13 thoughts on “Review: AMD Ryzen 9 3900X & Ryzen 7 3700X

  1. cald afara, cald inauntru, arde carcasa……. Au fost multe speculatii dar se adeveresc și sincer ma bucur. Lipsesc niste mici amanunte precum raportul pret/perfoormanta care pentru mine a decis mereu in favoarea AMD, comportamentul memoriilor si impactul frecventei lor pe seria noua mai ales ca specifiicatiile placilor ASUS la acest capitol sunt mai mici și oarecum dezamagitoare. Astept si sper sa apara de la voi articole comparative ale placilor de baza. Ma apuca nostalgia cand vad ventilatorul ala mic de pe placile de baza…… si ce zgomotos era uneori……

  2. Nu prea cunosc piata de procesoare amd, mergand pe intel de mai bine de o decada. Poti sa imi recomanzi unul pt editare si conversii video?

  3. Este un procesor puternic, il detin eu
    Fac doar editare video, nu va pot spune mai multe despre jocuri, dar si aici e foarte capabil!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.